Arrangementen

Beleef!

Maak je verblijf onvergetelijk met een van onze arrangementen. Een weekendje weg met een van onze arrangementen biedt jou de kans om zorgeloos te genieten.
Zo verzorgen wij ontbijt, een high tea of diner. Of zorgen wij voor een bezoek aan nabijgelegen ambachtelijke streekbedrijven of een verhalenverteller bij het kampvuur die vertelt over de streek en zijn legenden.
Ook sportieve activiteiten als een mountainbikeclinic of een kanotocht over sallandse weteringen regelen wij graag voor onze gasten.

Maatwerk

Heb je een vraag, speciale wens of een eigen idee? Laat het ons dan weten en wij doen je vrijblijvend een passend en aantrekkelijk voorstel.

vanaf 100 pp,
Arrangement:
Private Dining X The Lemon Tree
Wij hebben alle ingrediënten voor de perfecte private dining! Combineer de mooiste plekken in en rond Deventer met het beste restaurant van Deventer. Dan krijg je 100% privacy en genieten op de plek die jij kiest. En als je wil kan je er nog blijven overnachten ook. The Lemon Tree staat voor het beste diner […] Lees meer
85,
Arrangement:
Verhalenverteller
Kampvuur Als de avond valt, de mist over de velden komt en het kampvuur ontstoken wordt komt verhalenverteller Prins Franken uit de bos aanlopen. Een geest uit het verleden, uit de tijd dat het landgoed nog een nat moeras was. Dat de bende van Batenburg heerste en een tijd waarin de Heks van Lettele een […] Lees meer