Private Dining X The Lemon Tree

Wij hebben alle ingrediënten voor de perfecte private dining!

Combineer de mooiste plekken in en rond Deventer met het beste restaurant van Deventer. Dan krijg je 100% privacy en genieten op de plek die jij kiest. En als je wil kan je er nog blijven overnachten ook.

The Lemon Tree staat voor het beste diner van Deventer. Je proeft de pure smaken van Kopenhagen en raakt in extase van de wereldkeuken. Een culinaire ervaring zoals je nog nooit beleefd hebt.

In het huis van … verzorgt verblijf in en rond Deventer. Een monumentaal jachthuis, het gasthuis van een landgoed, een hotel in het hart van Deventer. Stijlvol ingericht met kunstenaars en architecten. En met lef, laat je verrassen!

In het huis van biedt de privacy en zoekt met je naar de plek die jij zoekt. Of het nu een zakelijke of een privé bijeenkomst is en of het nu met 4 of met 30 personen is. Van The Lemon Tree komt de chef en de gastheer/vrouw die geheel private jullie 5-gangen diner verzorgen.

En wil je blijven overnachten? Dan zorgen wij dat na afloop een liefdevol opgemaakt bed voor je klaarstaat!

Vanaf 6 personen kun je al voor 158 euro per persoon culinair genieten door de chef van The Lemon Tree.

Republika Daventria (4-8 gasten)
Je dineert in de ruime woonkeuken van Hotel in het huis van Deventer. Een wandvullende mural bepaalt de sfeer in de ruimte. Deventer als maakstad en ooit bekend als Moskou aan de IJssel. Nu een moderne museale ruimte voor goede gesprekken en culinair genieten!

Saint Daveaux (4-6 gasten)
Een rijksmonumentaal pand met uitzicht op het mooiste plein van Deventer en de Lebuinuskerk. Jij aan het diner en boven je stapt de beschermheilige van Deventer uit de muur. Gewoon omdat het kan!

Brood Borrel Betti (8-30 gasten)
Bij Deventeraren staat dit pand bekend als de Latijnse School. Met op de begane grond restaurant Betti. Als je naar de unieke binnentuin kijkt zie je haar staan. Een drie meter hoog beeld, half hert half mens. Betti, en je begrijpt dat hier alles net een beetje anders is.

In het huis van Abraham Capadose (6-10 personen)
In 1908 plaatste een Haagse zakenman en noorse chalet op landgoed het Oostermaat, ongeveer 10 km van Deventer. Inmiddels is het uitgebouwd tot een luxe vakantiewoning met een enorme tuin overlopend in het grootste bosgebied van de omgeving. Privacy is hier heel gewoon.

In het huis van Bello (4-6 personen)
Op nog geen 2 km van het centrum van Deventer ligt sinds ca. 1851 landgoed het Schol. Het gasthuis is omgevormd tot een moderne woning met recreatief buitenverblijf. Dit buitenverblijf is door In het huis van … met lef en kleur omgevormd tot een intiem verblijf. Dat op een verrassende manier past bij de rijksmonumentale uitstraling van het huis!

Om te reserveren bel 06 38 37 37 73 of laat het ons weten via dit formulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk zodat we de private dining kunnen bevestigen.