Bello

Buitengebied en binnenstad

Op een steenworp afstand van de IJssel op een oud landgoed ligt het Huis van Bello. Het is gevestigd in het voormalig gastenverblijf van Landgoed het Schol. Dit is een prachtig landgoed in Gemeente Voorst. Het gastverblijf is begin 1900 gebouwd als een Noors huis dat als bouwpakket uit Noorwegen werd gehaald. Het was bedoeld voor de zoon van de eigenaar van het landgoed. Hij had frisse buitenlucht nodig en dat krijg je in dit huis volop. Een park voor deur en bos als achtertuin! Nu was de eigenaar van het landgoed destijds burgemeester van Deventer. Die woonde dus dicht bij de stad en dat heb je dus als gast in dit huis ook. Het beste van twee werelden staat zo garant voor een heerlijk verblijf.

Je verblijft in een rijksmonument en dat merk je van binnen en van buiten. Een indrukwekkend hoge woonkamer met veel licht en zicht op het park. Een sfeervolle woonkeuken die over lijkt te lopen in het eeuwenoude landgoedbos.

Boven twee slaapkamers met elk een eigen douche. Natuurlijk slaap je in een koninklijk Auping bed uit Deventer. En wordt je wakker van de fluitende vogels en misschien wel het tikken van een groene specht.

Rond het huis een paar lekkere zonnige of schaduwrijke zitplekken naar keuze. Je weet nooit hoe hard het zonnetje schijnt tijdens je verblijf.

In het huis van Bello heeft is geschikt voor 4 personen en heeft op de begane grond een woonkamer en een keuken. De keuken is voorzien van een koelkast, oven en vaatwasser.
Achter de woning is een terras met picknicktafel. Tegen de bosrand aan is nog een heerlijk zitje voor de namiddag.
Op het landgoed en langs de IJsseloever is wandelgebied in de directe omgeving. De stad Deventer ligt op 10 mooie fietsminuten afstand.

Direct boeken

Gastenverblijf op een landgoed

Van alle gemakken voorzien

Keuken met alle voorzieningen
Heerlijke buitenzitjes
Stijlvolle inrichting
Slaapkamers met eigen douche
2 toiletten

De andere huizen...