Henne v/d Enne

Unieke shortstay locatie

Steenenkamer. Waar vroeger tuinders zoals Henne vd Enne hun groenten en fruit kweekten voor de stad. Het centrum van Deventer op zichtafstand net aan de overzijde van de IJssel. En toch ben je op het platteland.
Een klein streekje met voormalige tuinderswoningen. Waarvan het land nu vaak bevolkt door een paard, schapen of rondscharrelende kippen. En door jou natuurlijk!

Geniet van je heerlijke eigen tuin of pak de fiets om binnen 5 minuten op het terras van een van de mooiste pleinen van Deventer te zitten.

Oude tuinderswoning

In het voorhuis van hun woning hebben Andrea en Rob, eigenaren van In het huis van …, een heerlijke shortstay gemaakt. Voor een paar heerlijke dagen in en rond de stad of voor een langer verblijf. Al dan niet zakelijk.
Want deze shortstay is van alle gemakken voorzien. Een ruime woonkamer met een pantry met oven, koelkast, vaatwasser en wasmachine/droger. Een met oude suitedeuren afgescheiden slaapkamer met een ruim tweepersoons bed. En natuurlijk een badkamer met eigen douche en toilet.

Door het plaatsen van twee airco’s die voor het koelen en verwarmen zorgen is de shortstory volledig gasloos. In koude tijden levert de pelletkachel gerieflijke extra warmte.

Belangrijk

De shortstay heeft een eigen ingang en tuin en een parkeerplaats.

Een overnachting boeken in shortstay Henne van de Enne is mogelijk vanaf 2 nachten

 

Direct boeken

Sunday smile !

 

 

 

Na een wandeling over de dijk, waar je fantastisch uitzicht hebt op de IJssel, de stad Deventer en de Bolwerkersmolen, plof je neer op het lekkere bed.

Het enige dat je hoort is een blatend schaap of passerende fietser.

Hier kom je tot rust. Hier ben je even Henne van de Enne.

Voor jullie !

Eigen ingang & tuin
Parkeerplaats
Badkamer en toilet
Ruime zitkamer met pantry
Pantry met koelkast, oven, vaatwasser en wasmachine-droger
Airco
Ruime slaapkamer met tweepersoons bed (160x210)
Rustig gelegen en dichtbij de stad

De andere huizen...