Henne v/d Enne

Grootmoeder’s behang siert de muren, brocante theekopjes staan uitgestald in de klassieke vitrinekast en de verrassende spreuken aan de muur doen direct denken aan ‘toen alles beter was’.

Zodra je Enne35 binnenstapt, stap je tientallen jaren terug in de tijd. De tijd waarin Henne vd Wal nog tuinierde op Steenenkamer.

Het huis van Henne van de Enne bevindt zich in Steenenkamer, aan de overzijde van Deventer tegen de IJsseldijk. Een klein dorpje met voormalige tuinderswoningen. Waar vroeger de tuinbouwproducten werden gekweekt, wordt het land nu vaak bevolkt door een paard, schapen of rondscharrelende kippen.

Formica

De B&B  heeft een eigen ingang die uitkomt in het oude keukentje. Het granieten aanrecht, de oude houtkachel en de fornica tafel ademen de sfeer van de 50-er jaren.

Die sfeer proef je ook in de ruime zit/slaapkamer. Voor jullie voorzien van televisie en een modern bed dat zowel als éénpersoons als een tweepersoonsbed opgemaakt kan worden. De B&B heeft een eigen toilet en douche en er is wifi beschikbaar.

Een heerlijk hotelontbijt

Het ontbijt wordt geserveerd in Hotel in het huis van Deventer. Ontbijt heerlijk, gezond en met zo veel mogelijk streekproducten, in een historisch pand midden in de prachtige binnenstad van Deventer.

Een overnachting boeken in b&b Henne van de Enne is mogelijk vanaf 2 nachten

Direct boeken

Sunday smile !

 

 

 

Na een wandeling over de dijk, waar je fantastisch uitzicht hebt op de IJssel, de stad Deventer en de Bolwerkersmolen, plof je neer op het lekkere bed.

En terwijl je favoriete singeltjes draaien op de pick-up is het enige dat je hoort een blatend schaap of passerende fietser.

Hier kom je tot rust. Hier ben je even Henne van de Enne.

Voor jullie !

Eigen ingang
Eenvoudige keuken voor koffie/thee
Toilet/douche
Koelkast
Retro radio/pick-up
Tuintje
2 mooie stadsfietsen

De andere huizen...