Teunis ten Velde

Welkom bij het gezellige huis van Teunis ten Velde op landgoed Het Oostermaet! Dit charmante paviljoen uit 1907, eens naast een jachthuis, is een rustiek toevluchtsoord te midden van de groene pracht van Lettele, Okkenbroek en Bathmen.

De sfeer hier ademt de nostalgie van de jaren ’50, maar met een moderne twist. Geniet van het comfort van een elektrisch verwarmde douche en toilet, terwijl de knusse woonkamer wordt verwarmd door een klassieke houtkachel, perfect voor gezellige avonden.

In de goed uitgeruste keuken vind je alles wat je nodig hebt, inclusief een elektrisch fornuis en oven, voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Met twee slaapkamers, waarvan één met een stapelbed dat je dichter bij de natuur brengt, biedt dit huis plaats aan gezinnen tot vier personen of aan stellen die op zoek zijn naar een intieme en ontspannen vakantie in de natuur.

Direct boeken

 

 

 

Terwijl je geniet van een warme kop koffie, de reeën in de frisse ochtend de velden verkennen en de paarse gloed van de rododendrons in je gezicht slaan, dan slaap je niet in het huis van… maar ben je Teunis ten Velde.

Door het huis van Teunis ten Velde samen met het huis van Abraham Capadose te huren kan een groep van maximaal 16 personen in de jachthuizen verblijven.

Voor jou !

Woonkamer
Eetkamer en suite
Houtkachel
Keuken
Inductieplaat en oven
Slaapkamer
Badkamer met vloerverwarming
Wifi
Zonneterras
Vuurkorf

De andere huizen...